4
  Cosul meu
In cos: 4 produse
28.00 lei
vezi detalii cos
Termeni si conditii


1. Identitate si definire termeni


1.1 Carp Discount este denumirea comerciala a S.C. Carp Discount Shop S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in Bucuresti, STR. Sibiu Nr. 1 Bl. C5 Sc. H Et. 7 Ap. 287, Bucuresti, Sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10523/2009, cod unic de identificare fiscala RO26147111 (denumita „Carp Discount”) inregistrat cu numarul 2003181. Accesul in cadrul website-ului si utilizarea acestuia se fac numai cu respectarea termenilor si conditii cuprinse in acest document. Utilizarea web-site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse oferite pe website presupun implicit acceptarea fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta (denumita „Utilizarea”). Vanzator – sc. Carp Discount Shop srl.

Cumparator – orice persoana juridica sau o persoana fizica autorizata sau o intreprindere individuala sau o intreprindere familiala reglementata de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008, care efectueaza o comanda;

Comanda – un document electronic ce reprezinta o forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmiteVanzatorului, prin intermediul website-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii.

Confirmarea comenzii – este reprezentata de copia detaliata a comenzii, transmisa pe adresa de e-mail utilizata la inregistrarea pe site, ce are caracter informativ si confirma clientului ca Vanzatorul a receptionat solicitarea acestuia;

Procesarea – reprezinta confirmarea stocului pentru articolele cuprinse in comanda confirmata. procesarea se poate face atat printr-o instiintare transmisa pe adresa de e-mail utilizata la inregistrarea pe site, telefonic cat si prin intermediul modulului Verifica statusul comenzii ce se regaseste in pagina de informatii a website-ului;

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catreVanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat;

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului;

Termen de livrare estimat – perioada de livrare aproximata.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, asupra produselor, serviciilor sau promotiilor desfasurate de catre Vanzator .2. Contract


2.1. Vanzatorul poate modifica acesti termeni si conditii oricand, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Orice astfel de modificari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website. Utilizarea acestui website de catre Dumneavoastra se considera ca indicand acceptul Dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile publicate cel mai recent. Prin efectuarea unei comenzi confirmati ca: reprezentati o persoana juridica sau sunteti o persoana fizica autorizata sau o intreprindere individuala sau o intreprindere familiala reglementate de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008, entitatea pe care o reprezentati are nationalitatea romana si entitatea pe care o reprezentati este client Carp Discount. Deoarece efectuati achizitia in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.

2.2. Orice comanda facuta prin acest website va fi supusa acestor termeni si conditii. Aveti responsabilitatea de a va asigura ca toate detaliile pe care le oferiti pe durata Utilizarii sunt corecte, deoarece Carp Discount nu poate fi considerata raspunzatoare pentru nicio livrare gresita datorita furnizarii de informatii eronate.

2.3. Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.4. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

2.5. Dupa lansarea si confirmarea detaliilor comenzii dumneavoastra Carp Discount va trimite o notificare a inregistrarii solicitarii. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic sau telefonic.

2.6. Acceptarea comenzii Dumneavoastra si finalizarea contractului dintre Dumneavoastra si Carp Discount vor avea loc la expedierea catre Dumneavoastra a produselor comandate, sub conditia efectuarii platii produselor comandate, exceptand cazul in care Carp Discount v-a informat ca nu accepta comanda.

2.7. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil. Carp Discount nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientilor sai ca urmare a neonorarii comenzilor din motive ce exced vointei Carp Discount.

2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

2.9. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune sau interese .

2.10. Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in termenul legal de 14 zile din momentul receptionarii Bunului/Serviciului, acesta trebuie sa informeze Vanzatorul, utilizand formularul de retur. In aceasta situatie Cumparatorul va returna Vanzatorului si eventualele cadouri, accesorii si toate documentele care au insotit Bunul/Serviciul.

2.11. In cadrul promotiei de Black Friday, un client poate comanda oricate produse doreste dar o singura bucata din fiecare produs. Comenzile plasate vor fi confirmate in termen de 3 zile lucratoare telefonic sau electronic in urma verificarii disponibilitatii stocurilor. Carp Discount isi rezerva dreptul de a anula comenzile plasate in cazul indisponibillitatii stocului.
 


3. Livrare


3.1. Acest website este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, exclusiv la adrese de pe teritoriul Romaniei. La livrare, un adult cu varsta minima de 18 ani, reprezentand entitatea dumneavoastra, va semna pentru toate bunurile expediate de Carp Discount.

3.2. Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 Lei (Inclusiv TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 Lei (Inclusiv TVA), se poate percepe o taxa de livrare cuprinsa inte 4.9 Lei si 15 Lei (Inclusiv TVA). Livrarea se face pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa. Carp Discount poate oferii livrare gratuita pentru orice comanda doreste, deasemenea in cazul unor cantitati mari in greutate (kg) se poate percepe o taxa suplimentara.

3.3. Termenul de livrare este afisat la finalizarea comenzii si are are caracter informativ. Carp discount va depune toate eforturile pentru a respecta termenele afisate, insa in cazul unor intarzieri de natura obiectiva Vanzatorului ii revine obligatia de a livra comanda intr-un termen maxim de 30 de zile conform Ordonantei 130/2000 cu modificarile si completarile ulterioare. In aceasta situatie Cumparatorul va fi notificat in scris sau telefonic si are dreptul de a rezilia solicitarea sa initiala de procesare a comenzii.

3.4. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

3.5. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat in momentul livrarii. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

3.6. Carp discount isi rezerva dreptul de a nu mai procesa comenzile venite din partea clientilor pentru care s-au inregistrat refuzuri nejustificate constante și repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client, fără o notificare prealabilă. Pentru motive justificate Carp discount isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Carp discount.

3.7. Carp Discount isi rezerva dreptul de a efectua livrari partiale cand situatia o impune (articole cu stoc partial). Pentru astfel de situatii Cumparatorul va fi notificat electronic sau telefonic si are dreptul de a rezilia solicitarea sa initiala de procesare a comenzii.

3.8. Termene de onorare a comenzii: • termenul de livrare afisat se aplica din momentul validarii comenzii; • dupa validarea comenzii, Carp Discount va va transmite la scurt timp notificarea finala de acceptare a comenzii.

3.9. Livrarea bunurilor: • vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator; • vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare; • comenzile cu o greutate mai mare de 30kg vor ajunge in procesul de livrare doar in urma confirmarii telefonice; • comenzile a caror greutate totala este mai mare de 30 kg, sau cu un volum mai mare de 1 metru cub, vor fi taxate diferit si pot fi livrate esalonat si cu termen de livrare diferit. • Pentru comenzile a caror valoare depaseste 5000 RON ( TVA inclus), modalitatea de plata permisa este de prin card bancar sau ordin de plata.
 


4. Plata


4.1. Carp Discount va pune la dispozitie trei metode de plata: prin intermediul sistemului de plata securizat online, prin Ordin de Plata in baza unei facturi proforme sau numerar, la livrarea produselor.

4.2. Carp Discount are dreptul de a intreprinde verificari de securitate adecvate in timpul procesului de comanda prin intermediul bazelor de date ale tertilor. Prin efectuarea unei comenzi si acceptarea acestor termeni si conditii, consimtiti la efectuarea acestor verificari. La efectuarea acestor verificari, informatiile personale oferite de dumneavoastra pot fi dezvaluite unei terte parti care poate pastra o evidenta a acestor informatii. Acest lucru va fi realizat doar in mod securizat si orice procesare a datelor va fi realizata in stricta conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

4.3. Pretul platit de Cumparator este pretul afisat pe acest website in momentul in care Carp Discount primeste comanda, cu exceptia situatiei in care apare o eroare. In cazul in care Carp Discount descopera o eroare de natura umana in pretul bunurilor comandate, Cumparatorul va fi informat cat mai curand cu putinta si i se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula.

4.4. Toate preturile sunt afisate in LEI, cu si contin TVA. Taxele de livrare sunt indicate separat la calcularea comenzii dumneavoastra.
 


5. Retur


5.1. Carp Discount are ca obiectiv vanzarea de produse de calitate, insa este constienta de faptul ca uneori ati putea fi nevoit sa returnati un produs. Trebuie sa va verificati articolele cu atentie in momentul livrarii, inainte de utilizare sau de instalare. Trebuie de asemenea sa pastrati factura de primire sau numarul de comanda, care poate fi gasit pe confirmarea comenzii Dumneavoastra sau pe coletul de livrare, deoarece pot fi utilizate ca dovada a achizitiei, in cazul oricaror solicitari ulterioare vanzarii.

5.2. Pentru orice returnare a produselor Cumparatorul trebuie sa contacteze Carp Discount la 0770 321 433 sau la comenzi@carpdiscount.ro

5.3. Returnarea produselor este acceptata daca un Cumparator se regaseste intr-una din urmatoarele situatii:

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului: • Nu este necesara o justificare; • Costurile de retur vor fi suportate de catre client.

Categoriile de produse care nu pot fi returnate decat sigilate si neutilizate: • Nade si momeli; • Fire; • Materiale PVA; • Atractanti; • Echipamente electronice;

Comanda a fost livrata gresit: • In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de tine te rugam sa ne contactezi imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte; • Costurile de retur vor fi suportate de catre Carp Discount; • Returnarea va fi platita de catre client doar in cazul in care acesta a completat adresa de livrare gresit.

5.4. Conditii retur: • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit;

5.5. Modalitate returnare: • In magazinul Carp Discount; • Prin curierul partener Carp Discount (prin intermediul caruia ati primit comanda).

5.6. Returnarea banilor si schimbul produselor: • Schimbul de produse se face in masura stocului disponibil si este procesat intr-un termen maxim de 14 zile calendaristice; • Rambursarea valorii produselor returnate va fii efectuata in cel mult 14 zile calendaristice de la data efectuarii returului; • Contravaloarea rambursata poate fi virata intr-un cont bancar (daca plata s-a efectuat prin ordin de plata sau cu cardul) sau cash (in cazul achitarii cu numerar), in magazinul carp Discount; • Clientii care au achitat comanda cu numerar, la livrare, pot alege ca modalitate de returnare a acestora viramnetul bancar, in baza unui cont furnizat pe cererea de retur; • Cererea de retur este documentul in baza caruia se face returnarea banilor, asadar aceasta trebuie sa fie completata, stampilata si semnata de Cumaparator.6. Garantii


6.1. Produsele comandate beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificat de garantie sau de conformitate emis de producator sau importator in original.

6.2. Eventualele defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului sau importatorului si service-urilor autorizate de acesta. Carp Discount nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

6.3. Garantia se va acorda numai in baza certificatului de garantie si a facturii fiscale, eliberate la data achizitionarii produsului, prezentate in original.

6.4. Situatiile de mai jos vor duce la pierderea (anularea) garantiei: • defectiuni cauzate de manipularea, depozitarea, instalarea si utilizarea echipamentelor in conditii necorespunzatoare; • deteriorarile termice, mecanice, plastice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, prezenta urmelor de contact cu lichid sau alte substante, urme de oxidare datorate folosirii in locuri cu abur sau umiditate excesiva, praf in exces, urme de arsuri, crapaturi, sparturi sau orice alt tip vatamari. • interventii asupra produselor executate de catre persoane neautorizate de vanzator, furnizor, importator sau producator; • produsul nu a fost folosit in conformitate cu instructiunile descrise in manualul de utilizare sau pentru scopul pentru care a fost creat; produsul nu a fost folosit cu accesorii sau consumabile originale • modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie; orice modificare facuta trebuie insotita de catre semnatura si stampila.

6.5. Produsele comercializate de Carp Discount nu sunt contrafacute.7. Limitarea responsabilitatii


7.1. Carp Discount se ocupa cu comertul online, iar comanda prin intermediul acestui website reprezinta confirmarea faptului ca un Cumparator achizitioneaza produse in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau intreprindere familiala. Deoarece achizitioneaza produse in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau intreprindere familiala Carp Discount exclude (in limita permisa de lege) garantiile si conditiile prevazute de legislatia aplicabila domeniului protectiei consumatorului. Carp Discount nu accepta raspunderea de adecvare a produselor pentru scopuri comerciale si nici de pierdere a utilizarii articolului sau orice alta pierdere cu valoare mai mare sau care depaseste costul articolului, in cazul unei reclamatii privind incalcarea garantiei sau a conditiilor.

7.2. In calitate de utilizator al acestui site declarati pe propria raspundere ca la data plasarii comenzii aveti implinita varsta de 18 ani.

7.3. Pentru evitarea oricarei neclaritati, Carp Discount nu va avea fata de Cumparator nicio obligatie privind orice pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, clienti, vanzari, oportunitati sau prejudicii de imagine), costuri, cheltuieli sau alte revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) care rezulta din sau in legatura cu achizitionarea de bunuri de la Carp Discount sau altfel, in baza acestor termeni.
 


8. Securitatea datelor


8.1. Carp Discount va colecta, procesa si/sau utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra („Date personale”) in scopul administrarii si indeplinirii contractului incheiat intre client si Carp Discount, asistenta generala si pe termen lung pentru client si serviciu clienti personalizat, precum si promotii, activitati de sondare a pietei si a opiniei (prin email si comunicatii electronice).

8.2.
Accesul la Datele personale va fi limitat la angajatii autorizati dupa cum este necesar in scopurile identificate la punctul 9.1 precum si securitatea si intretinerea IT. Carp Discount utilizeaza masuri tehnice si organizationale adecvate pentru a proteja securitatea si confidentialitatea datelor personale si efectueaza revizii si imbunatatiri regulate ale acestor masuri dupa cum este necesar pentru a reflecta evolutia legilor si/sau imbunatatirile in tehnologia disponibila.

8.3. Aveti dreptul de a solicita corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea datelor dumneavoastra personale.

8.4. Cumparatorul isi poate retrage oricand consimtamantul.

8.5. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8.6. Carp Discount nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai si orice mesaj periodic trimis de catre site contine o procedura de desubscriere valida.9. Drepturi de autor


9.1. Intregul continut al website-ului: poze, texte, logo-uri si alte date sunt si raman proprietatea Carp Discount sau, dupa caz, a furnizorilor sau producatorilor produselor oferite prin intermediul website-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

9.2. Cumparatorului ii este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Carp Discount, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Carp Discount asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Carp Discount.

9.3. Este interzisa orice utilizare a continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

9.4. In cazul oricarei actiuni dintre cele mentionate va invitam sa ne contactati la contact@carpdiscount.ro10. Alti termeni


10.1. Contractul dintre Cumparator si Carp Discount va fi guvernat de legislatia aplicabila din Romania si orice litigiu va fi solutionat exclusiv de instantele din Romania.

10.2. Cumparatorul nu are dreptul de a cesiona sau subcontracta niciunul dintre drepturile sau obligatiile care va revin in baza acestor termeni si conditii.

10.3. In cazul in care orice parte din acesti termeni si conditii este considerata nevalabila sau inaplicabila de catre o autoritate competenta, in intregime sau partial, valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte sectiuni ale acestor termeni si conditii nu vor fi afectate. 10.4. Acesti termeni si conditii nu creeaza sau confera niciun drept sau beneficii executorii niciunei persoane care nu este una dintre parti la acest contract.

10.5. Acesti termeni si conditii definesc intregul acord dintre Cumparator si Carp Discount pentru utilizarea acestui website.11. Forta majora


11.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

11.3. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11.4. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului12. Legislatie


12.1. Termenii si Conditiile din prezentul document vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.