Cosul meu
Nu sunt produse adaugate in cos.
Modalitati de plata

Carp Discount va pune la dispozitie trei metode de plata: prin intermediul sistemului de plata securizat online, prin Ordin de Plata in baza unei facturi proforme sau numerar, la livrarea produselor.

Carp Discount are dreptul de a intreprinde verificari de securitate adecvate in timpul procesului de comanda prin intermediul bazelor de date ale tertilor. Prin efectuarea unei comenzi si acceptarea acestor termeni si conditii, consimtiti la efectuarea acestor verificari. La efectuarea acestor verificari, informatiile personale oferite de dumneavoastra pot fi dezvaluite unei terte parti care poate pastra o evidenta a acestor informatii. Acest lucru va fi realizat doar in mod securizat si orice procesare a datelor va fi realizata in stricta conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

Pretul platit de Cumparator este pretul afisat pe acest website in momentul in care Carp Discount primeste comanda, cu exceptia situatiei in care apare o eroare. In cazul in care Carp Discount descopera o eroare de natura umana in pretul bunurilor comandate, Cumparatorul va fi informat cat mai curand cu putinta si i se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula.

Toate preturile sunt afisate in LEI, cu si contin TVA. Taxele de livrare sunt indicate separat la calcularea comenzii dumneavoastra.