Cosul meu
Nu sunt produse adaugate in cos.
Despre noi


10 / 2009
 
 
 
In anul 2009, in luna Octombrie a luat nastere magazinul Carp Discount intr-un spatiu modest dar cochet aflat in cartierul Mlitari pe Bulevardul Iuliu Maniu nr.6 . Componenta magazinului era formata din Costin "COCO" Popescu si Stefan Moldoveanu. Nevoile si necesitatile acelor vremuri au facut ca magazinul sa aibe nevoie de un nou departament, astfel a luat nastere departamentul It si echipei sa i se alature Vlad Mihai.
12 / 2009
 
 
 
Tot in 2009 dar de aceasta data in luna sarbatorilor de iarna, Decembrie, Carp Discount isi lanseaza magazinul online www.carpdiscount.ro. In portofoliul de producatori distribuiti la acea vreme atat in magazinul fizic cat si in magazinul online se numarau marci de prestigiu precum: Shimano, Solar, Carp-System, Dinamite Baits, Korda, Fox, Venture, Korum, Kryston, etc. Atfel magazinul Carp Discount intra intr-o era ascendenta.
03 / 2010
 
 
 
Carp Discount participa in premiera la targul "Expo Aventuri - la pescuit si vanatoare", acesta expozitie fiind cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv, vanatorii si activitatilor outdoor. Pentru Carp Discount acest targ a reprezentat o excelenta posibilitate de promovare si prezentare a serviciilor si produselor oferite.
03 / 2011
 
 
 
In anul 2011 in luna Ianuarie, echipa Carp Discount ia in calcul schimbarea locatiei din necesitatea unui spatiu de vanzare mai mare si mai util din punct de vedere al expunerii produselor. Mutarea este pusa rapid in aplicare, urmand ca luna Februarie sa revina amenajarii noului spatiu iar in luna Martie mutarea efectiva. Asadar noua locatie a magazinului Carp Discount devine Bd. Iuliu Maniu nr.7, vis-a-vis de locatia precedenta.
12 / 2012
 
 
 

Incapand cu data de 10 decembrie 2012 magazinul Carp Discount isi stabileste noua locatie in Soseaua Giurgiului nr.24. Dupa o perioada cu diverse schimbari, echipei Carp Discount i se alatura Mihailescu Alin, un pecar priceput si devotat pasiunii lui.
11 / 2015
 
 
 
La sfarsitul anului 2015, Carp Discount incepe pregatirea unui nou proiect, unui nou inceput. Vom incerca de acum inainte sa oferim servicii si produse de calitate, deasemenea profilul magazinului, unul axat doar pe pescuitul la crap va suferii modificari. Magazinul nostru va fi un magazin destinat atat pescuitului la rapitori cat si pescuitului stationar si bineinteles, in cele din urma, va fi un magazin unde veti gasii produse destinate pescuitului la crap.