4
  Cosul meu
In cos: 4 produse
28.00 lei
vezi detalii cos
Confidentialitate ( prelucrare date cu caracter personal )

Carp Discount va colecta, procesa si/sau utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra („Date personale”) in scopul administrarii si indeplinirii contractului incheiat intre client si Carp Discount, asistenta generala si pe termen lung pentru client si serviciu clienti personalizat, precum si promotii, activitati de sondare a pietei si a opiniei (prin email si comunicatii electronice).

Accesul la Datele personale va fi limitat la angajatii autorizati dupa cum este necesar in scopurile identificate la punctul 9.1 precum si securitatea si intretinerea IT. Carp Discount utilizeaza masuri tehnice si organizationale adecvate pentru a proteja securitatea si confidentialitatea datelor personale si efectueaza revizii si imbunatatiri regulate ale acestor masuri dupa cum este necesar pentru a reflecta evolutia legilor si/sau imbunatatirile in tehnologia disponibila.

Aveti dreptul de a solicita corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea datelor dumneavoastra personale.

Cumparatorul isi poate retrage oricand consimtamantul.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Carp Discount nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai si orice mesaj periodic trimis de catre site contine o procedura de desubscriere valida.