Cosul meu
Nu sunt produse adaugate in cos.
Comanda si livrarea

Acest website este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, exclusiv la adrese de pe teritoriul Romaniei. La livrare, un adult cu varsta minima de 18 ani, reprezentand entitatea dumneavoastra, va semna pentru toate bunurile expediate de Carp Discount.

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 Lei (Inclusiv TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 Lei (Inclusiv TVA), se poate percepe o taxa de livrare cuprinsa inte 4.9 Lei si 15 Lei (Inclusiv TVA). Livrarea se face pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa. Carp Discount poate oferii livrare gratuita pentru orice comanda doreste, deasemenea in cazul unor cantitati mari in greutate (kg) se poate percepe o taxa suplimentara.

Termenul de livrare este afisat la finalizarea comenzii si are are caracter informativ. Carp discount va depune toate eforturile pentru a respecta termenele afisate, insa in cazul unor intarzieri de natura obiectiva Vanzatorului ii revine obligatia de a livra comanda intr-un termen maxim de 30 de zile conform Ordonantei 130/2000 cu modificarile si completarile ulterioare. In aceasta situatie Cumparatorul va fi notificat in scris sau telefonic si are dreptul de a rezilia solicitarea sa initiala de procesare a comenzii.

In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat in momentul livrarii. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Carp discount isi rezerva dreptul de a nu mai procesa comenzile venite din partea clientilor pentru care s-au inregistrat refuzuri nejustificate constante și repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client, fără o notificare prealabilă. Pentru motive justificate Carp discount isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Carp discount.

Carp Discount isi rezerva dreptul de a efectua livrari partiale cand situatia o impune (articole cu stoc partial). Pentru astfel de situatii Cumparatorul va fi notificat electronic sau telefonic si are dreptul de a rezilia solicitarea sa initiala de procesare a comenzii.

Termene de onorare a comenzii: • termenul de livrare afisat se aplica din momentul validarii comenzii; • dupa validarea comenzii, Carp Discount va va transmite la scurt timp notificarea finala de acceptare a comenzii.

Livrarea bunurilor: • vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator; • vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare; • comenzile cu o greutate mai mare de 30kg vor ajunge in procesul de livrare doar in urma confirmarii telefonice; • comenzile a caror greutate totala este mai mare de 30 kg, sau cu un volum mai mare de 1 metru cub, vor fi taxate diferit si pot fi livrate esalonat si cu termen de livrare diferit. • Pentru comenzile a caror valoare depaseste 5000 RON ( TVA inclus), modalitatea de plata permisa este de prin card bancar sau ordin de plata.